Annons

9 december – dagens lucka i adventskalendern

Bakom dagens lucka ligger en rejäl uppfräschning av dina badrumstextilier. I potten ligger nämligen 4 st badlakan, 4 st handdukar och 2 st gästhanddukar (valfri färg) ur Hemtex populära Livingsortiment till ett värde 1650 kr. En klassiker i hög kvalitét, som finns i väldigt många svenska hem. För att delta ska du svara på följande frågor och du har som vanligt en dag på dig. Lycka till!

1. Gilla Hemtex på Facebook

2. Vilken/vilka produkter från Hemtex sortiment köper du helst och varför? Motivera kort.


Tävlingen är nu avslutad! Grattis till Cecilia A som svarade kl 02:24:23


Tävlingen pågår tom 10/12 kl. 12.00 Vinnaren utses av Trendenser.se och juryns beslut kan ej överklagas.Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. I potten ligger ett set värt 1650 kr

Kategorier:

Kommentarer

 • AnnCatrin skriver:

  1) Gillat!
  2) Jag köper oftast mina påslakan och handdukar hos Hemtex pris och prestanda är helt i min smak!

 • Vivi skriver:

  Gillar!
  Jag tycker om hemtex kuddar! Fina och till ett bra pris så man kan byta ofta!!

 • H. Norberg skriver:

  Gillade sen tidigare.

  Min absoluta favorit är vita underlakan i bäckåbölja utförande. Vid nåt tillfälle har de även haft påslakanset i det materialet. Har inte hittat det någonannanstans.

 • Elin skriver:

  1. Har inte Facebook men gillar Hemtex mycket i alla fall och handlar mer än ofta där!
  2. Jag köper mest kökshanddukar och badrumstextilier på Hemtex. Anledningen är att dessa håller en hög kvalitet jämfört med andra märken jag har provat och behåller både form eller färg tvätt efter tvätt. Dessutom gör priset att man kan förnya och förändra ofta vilket jag gillar!

 • Sofia skriver:

  Gillat!
  Har köpt en hel del handdukar och även påslakan. Mycket nöjd med pris och kvalitet!

 • Amanda skriver:

  1. Jag har gillat Hemtex på Facebook.
  2. Jag brukar köpa mina lakan hos Hemtex för att dom håller bra och har ett bra pris. Just nu står en söt adresslapp och kudden med dikten av Emily Dickinson högst upp på önskelistan.

 • Madeleine Holm skriver:

  1. Fixat !
  2. Jag köper allt från textiler till söta inredningsdetaljer. Sista inköpet blev en ljushållare från samarbetet med Design house Stockholm = tummen upp !

 • Gillar 🙂

  Jag älskar ju förstås Livingsortimentet. Haddukarna är helt underbara. Dock äger jag bara ett set med badhanddukar och handdukar. Resten av mina kommer från Ikea men de är ju inte alls lika sköna. Så fort jag måste tvätta mina Livinghanddukar göra jag det på studs så att de är torra tills nästa dusch! 🙂

 • Monnah skriver:

  1. Jag gillar redan Hemtex, också på Facebook.
  2. Hemtex sängkläder i satin är underbara! Man sover som ett litet barn på de mjuka lakanen som bara blir bättre med varje tvätt. Jag gillade också samarbetet med Oddbirds och har den gula, fantastiska kudden.

 • Jennie skriver:

  1. Självklart gillar jag Hemtex!

  2. Jag älskar påslakanseten i satin, de är helt underbara! Använder inga andra sängkläder längre, och det bästa är att de bara blir skönare och skönare av varje tvätt.

 • Mia skriver:

  Gillar Hemtex!

  Handdukar! Och jag skulle bli överlycklig för ett nytt gäng av deras fina handdukar i en fräsch färg, kanske petroleumblå och grå?!

 • Mia skriver:

  1. Gillat
  2. Påslakanseten i satin och gardinstänger som man kan spärra upp inuti ett fönster. Underbara sängkläder och världens bästa gardinstänger. Så enkelt är det

 • Louise skriver:

  Gillar!

  Jag köper gärna Hemtex sängkläder i satin. De håller mycket bra kvalité!

 • Catharina Lager skriver:

  Hej!

  Jag hade gärna velat vara med i den här tävlingen, men jag vill inte vara med på Facebook… Hur gör man då? Skulle vara toppen om tävlingarna inte var sammanblandade med Facebook tycker jag 🙂

  Trevlig helg! / Catharina

 • Pethra skriver:

  1) Gillat!

  2) Jag tycker om deras lakan i bomullssatin. De har god kvalitet och så är de jättelätta att stryka, det går på ett kick!

 • Hanna skriver:

  1. Fixat!
  2. Handdukar och kuddar är mina favoriter om jag måste välja! Senast köpte jag den nya mjölkkannan som jag älskar! Näst på min önskelista står just nya handdukar och badlakan till vårt helt nya badrum…

 • Lotta L skriver:

  1. Gillar på FB!
  2. Påslakan och handdukar köper jag gärna från Hemtex. De har ett stort sortiment, snygg design och det är bra kvalité.

 • Camilla S skriver:

  Gillar såklart på FB!

  Jag köper helst sängkläder och handdukar. Tycker dom har ett bra sortiment med bra kvalitet

 • Jånna skriver:

  1. Jag gillar Hemtex på facebook

  2. Jag brukar gilla lite allt möjligt på Hemtex, gardiner, dukar, sängkläder osv men favoriten är nog just handdukarna ändå. Snygga och hållbara, toppen!

 • Ingrid skriver:

  Gillar
  Handdukar och sängkläder köper jag på hemtex. Skulle bli jätteglad för ett set Living-handdukar.

 • Johanna skriver:

  Gillat på facebook(Johanna Kantola).

  Ifrån Hemtex handlar jag oftast inredning, bäddset, handdukar, ljus och annat. De har ju så mycket fint, förbannat! Släpar hem både det ena och det andra, jag och sambon får knappt plats bredvid varandra.
  Detta set till min mamma jag skulle giva och hennes tillvaro med Hemtex UNDERBARA produkter uppliva! 🙂

 • Kajsan skriver:

  Gillat!

  Handdukar, faktiskt. Stort utbud och rimliga priser.

 • 1. gillar på fb.
  2. jag köper helst handukar och sängkläder där. för dom har kvalite 🙂 och jag tycker det är viktigt med kvalite på sånt man har direkt på kroppen

 • ANNIKA skriver:

  1. Jag gillar men har tyvärr ej facebook
  2. Köper helst sängkläderna i satin.Vilken sängkomfort !man sover som en prinsessa och vilken kvalitét dessutom.

 • Sophia skriver:

  1. Jag gillar =)
  2. Sängkläder och handdukar, gärna från deras Livingsortiment.

 • Therese Ericson skriver:

  1, gillat
  2, handdukarna!! Jag älskar deras handdukar och att de finns i så många snygga färger.

 • Emma Westerlund skriver:

  1. Gillat
  2. Jag har ett par underbara påslakan i silvergrått som är tvättade ca 100 gr. De är fortfarande lika fina! Påslakan blir därför mitt givna svar!

 • Sofie skriver:

  1. Gillar!
  2. Jag köper gärna produkter ur deras barnsortiment. Enkelt, stilrent, mjukt och skönt för alla små bebisar och barn. Perfekt som bebispresenter till alla kompisars barn.

 • Ulrika A skriver:

  1) Gillar sedan tidigare!
  2) Det brukar bli påslakan och handdukar som jag köper.

 • Tobias M skriver:

  Gillar redan på FB!
  Jag köper helst täcken och kuddar, Hemtex har superbra alternativ med fluffiga täcken och kuddar för oss som är allergiska mot dun!

 • Sofia skriver:

  1. Gjort!
  2. Jag köper alltid (och ofta) mina badrumsmattor där! Förutom det så köper jag ofta bordstabletter!

 • Solbritt skriver:

  1. Har gillat

  2. Det brukar mest bli gardiner jag köper där.

 • Sigfrid skriver:

  1. Liker på Facebook.
  2. Jeg hadde kjøpt to Påslakanset Margareta – brun. Den er flott å se på, liker den "lune" fargen!

 • Jeanette Bodlund skriver:

  1. Gillat
  2. Sängkläder ligger som nummer ett på listan från hemtex: prisvärda, snygg design och bra kvalité.

 • Sofie J skriver:

  1. Tummen upp på Facebook!
  2. Jag handlar påslakan, särskilt de i satin, för kvalitén och mjukheten. Jag handlar även handdukar, ljus, kuddar, gardiner etc. för att de är fina och för att priserna hålls till en bra nivå!

 • Mita skriver:

  1. Har ej Facebook
  2. Brukar köpa våra påslakanset där. Kvaliten är superbra. Ofta har dom x-pris köp 2 set till reduserat pris. Det gillar jag skarpt.

 • nina skriver:


  Deras mörkläggningsgardiner i snygga färger med matchande tofsar.

 • Mia skriver:

  1) Gillat
  2) jag köper mest dukar på hemtex. Tycker dom har fina färger och mönster och det är ett snabbt och billigt sätt att förändra köket.
  Dock handlar jag lite vad som på hemtex då jag gillar deras sortiment.

 • Anna skriver:

  1. Gjort!
  2. Jag gillar verkligen deras handdukar och badrumsmattor. Jag gjorde misstaget att köpa en badrumsmatta på Ikea när jag flyttade hemifrån. När jag sen tvätta den resulterade det i att gummit på undersidan av mattan fastnade på golvet i badrummet och var omöjligt att få bort. Har sedan dess endast köpt dem på Hemtex, riktig bra kvalitet!

 • Monica Johnsson skriver:

  1/ Done
  2/ Sängkläder och handdukar sånt som vi förbrukar.

 • Lina Johansson skriver:

  1, Gillar såklart 🙂
  2, Köper alltid mina badlakan & handdukar på Hemtex. Så jäkla bra kvalitet där och till bra pris !

 • Agnes skriver:

  1. Gillart! 🙂
  2. Jag köper oftast sängkläder och badlakan. Och varför gör jag det? jo, för att det är bra kvalitet till ett humant pris och de har ett fint sortiment 🙂

 • Alice skriver:

  Besök min blogg: http://www.ajloveju.blogg.se när jag har nått 100 läsare på en dag så skriver jag om varje blogg jag komenterar i enskilda inlägg.
  Kram Alice

 • Camilla Sandmark skriver:

  1.Har blivit en gillare..!
  2.Jag köper ALLT på hemtex.Men oftast blir det handdukar,både till mig själv och i present till andra!

 • Andrea skriver:

  Gillar.
  Har senaste tiden köpt mycket barnsaker på Hemtex. Gillar jättemycket att de har uppdaterat/utökat det sortimentet. Skulle dock vilja ha gosiga morgonrockar till bebisar under stl.98 om man får önska, det är ju bara sååå gosigt efter badet eller mysigt på morgonen vid vällingstunden.

 • Veronica R skriver:

  1) Har gillat!
  2) Att Hemtex har en passion för textil märks tydligt i utbudet av väldesignade textilprodukter av bra kvalitet. Detta kombinerat med ett utbud som smakfullt varierar med årstiderna och ständigt bjuder på något nytt gör att jag gärna besöker butiken. Det jag handlar mest är handdukar från Living-sortimentet som håller hög kvalitet, är sådär klassiskt tidlösa som jag vill att handdukar ska vara och dessutom säljs till ett förmånligt pris. Utöver handdukar handlar jag även gardiner och dukar då utbudet varierar efter trender och årstider, stort plus är också Hemtex nya satsning på en vassare design. Jag gillar också att Hemtex ständigt förnyar sortimentet så att en produkt inte har en odödlig livslängd, då vet man att man kan hitta de där speciella textilierna som inte finns i varje hem för att den har sålts på IKEA de senaste 5 åren…

 • Marie Dahlberg skriver:

  Gillat

  Jag köper oftast deras sängkläder i satin för att det är kanonkvalitet till kanonpris! Man vet alltid vad man får när det gäller Hemtex.

 • Martina skriver:

  Gillat Hemtex på Facebook – check!
  Jag köper framförallt mina sängkläder på Hemtex. Tycker de är både hållbara, snygga och fantastiskt sköna att sova i. God Jul!

 • Anna B skriver:

  1. Gillar!
  2. Jag tycker att Hemtex hänger med väldigt bra när det gäller trender. Jag brukar hitta diverse prisvärda inredningsdetaljer där. Det kan vara en allt från en kudde med ett fyndigt budskap till en handduk med ett fint mönster..

 • Lisette skriver:

  1. Jag gillar!!
  2. Jag köper oftast mina sängkläder på Hemtex! Snygga, billiga, prisvärda och sköna!

 • Viktoria skriver:

  Gillat som vicky.larsson

  Jag tycker bäst om deras bäddset och lakan! Bra kvalitet och bra pris!

 • Frida skriver:

  1. Gillar!
  2. Jag älskar Hemtex lakan i satin, och köper inga andra sängkläder. De är otroligt sköna att sova i, prisvärda och av bra kvalitet, precis de komponenter som är viktiga när det gäller sängkläder med andra ord!

 • Zandra skriver:

  1. Gjort!
  2. Det jag mest köper är just badrumstextilier, älskar färgerna och kvalitén! Sedan brukar jag också köpa sängkläderna i satin, de är underbara!

 • 1. Gillat (Angelica Månsson)
  2. Kuddar! För de har världens skönaste kuddar! 🙂

 • 1. Gillar´t!
  2. Jag köper faktiskt helst kuddar eller påslakan från Hemtex. De har mycket fint och kul mönster och många färger.

  TACK för senast Frida!:)

 • Gillar på Facebook!

  Det som mest tilltalar mig i Hemtex sortiment är variationen, jag handlar gärna både handdukar, lakan och gardiner där. Nyligen köpte jag en julstjärna (lampa) i tyg att ha i fönstret. Och det är just nu min favorit!

 • Philippa skriver:

  1. Gillar på Facebook!
  2. Köper faktiskt helst Living handdukarna! Fick tips om dom för ett par år sedan och har endast köpt/använt dessa sedan dess!

 • Lina Cronier skriver:

  1. har gillat 😀
  2. Jag gillar att hemtex fokuserar på textiler och gör det bra. Jag älskar gardiner och sängkläder och har många favoriter från hemtex hemma 🙂

 • Ha en bra fredag! 😀
  Bloglovnin' byte? <3

 • Katia skriver:

  Ha en fantastisk helg:)) Kram;))

 • Karin skriver:

  1. Gillat!
  2. Mina Hemtex-favoriter är kuddar och påslakanset. Hemtex för att det är bra kvalitet, prisvärt och att jag alltid hittar det jag söker.

 • Nicole skriver:

  1. Check!

  2. Favoriterna är alla handdukar och sängkläderna. Dels för att de är fina men också för att de har bra kvalité!

 • Anonym skriver:

  1. Gillar
  2. Årets specialkollektion, särskilt den där lilla kannan med vita och svarta ränder, vill ha!

 • Anonym skriver:

  1. Gillar
  2. Årets specialkollektion, särskilt den där lilla kannan med vita och svarta ränder, vill ha!

 • Anonym skriver:

  Hej!
  Jag älskar Hemtex´s frotté! Har många Living/Sir Henry handdukar, tyvärr i blått eftersom vi hade blått badrum i lägenheten! Nu skall vi (så fort vi får råd, tid och ork) renovera husets badrum och vad vore mer passande än ny ljuvlig frotté!?!?!? Jag hoppas hoppas hoppas på lite tur ikväll…
  /Lisa
  Ps. Jag gillar på fb

 • Lisa skriver:

  Ovanstående Lisa:

 • Kristin skriver:

  1. Har gillat
  2. Tycker om deras handdukar och sängkläder – överhuvudtaget är de väldigt bra på textil, fin kvalité och roliga färger/mönster!

 • Karolina Lundberg skriver:

  Jag älskade samarbetet Hemtex hade med Oddbirds köpte alla deras produckter. Sen köper jag alla mina handdukar där!

 • malin skriver:

  1. Gillat

  2. Sängkläder – bra kvalité och snygga färger.

 • Catrin skriver:

  Ur hemtex stora sortiment handlar jag gärna bäddtextilier, kuddar, sittdynor till trädgårdsmöblerna för att ge några exempel. Små prylar såsom ljuslyktor brukar också få följa med hem.

 • susanne skriver:

  1.Gillat
  2.Mycket snyggtfinns det på Hemtex!Stickade prydnadskuddar har jag köpt flera på rea.Jag gillar att handla när dem satt ned priset och när många av dem sakerna faller mig i smaken och det är ofta.Sedan har jag köpt deras mörkläggningsgardiner som är väldigt fina.Ljus, bordstabletter är andra saker som jag har som kommer därifrån.

 • Anna skriver:

  1. Gillar redan – Anna Lundkvist

  2. Deras handdukar och badlakan vet jag med säkerhet är bra kvalitet och att de dessutom är snygga gör ju inte saken sämre så det är självklart att jag alltid köper hos dem

 • Maria Blom skriver:

  Gillat.
  Senast igår köpte jag satinbäddset + lakan på hemtex. Bra kvalitet till bra pris.

 • Hanna K skriver:

  Gillar.

  När jag flyttade hemifrån för 5 år sedan köpte jag badlakan och gästhanddukar från Hemtex. De är suveräna, fortfarande fina i färgen och framför allt så torkar de faktiskt torrt. (Alla handdukar torkar ju inte torrt!!) Men… Jag skulle vilja uppdatera färgerna, efter första flytten har jag flyttat och skulle vilja matcha det nya badrummet!

 • Anna skriver:

  Vi fick handdukar från Hemtex i julklapp för 5 år sen och de håller fortfarande. Så det står nog mellan handdukar och härliga lakan som även de håller grym kvalitet.

  Skulle gärna gilla på Facebook men jag tillhör den minoriteten som inte har Facebook. Men jag gillar, det gör jag!

 • Katarina Närfors skriver:

  1. Gillar!!
  2. Deras sköna bäddset i satin. Skönt svala att krypa ner i.

 • Smäm skriver:

  Men åh! Jag tänkte senast igår att jag skulle önska mig badlakan och gästhanddukar i julklapp. Älskar living-serien och har redan en uppsättning hemma som jag gärna fräschar upp. Har gillat på facebook och när jag handlar på Hemtex blir det oftast handdukar 🙂

 • Tessie skriver:

  1. Done!
  2. Tycker om deras bäddsett i satin. Känns sköna o svala på sommaren, o varma o gosiga på vintern 🙂 Dessutom till ett pris som gör att man inte behöver äta spiksoppa resten av månaden…

 • 1. gillat på facebook "Emelie Johansson"
  2. Det jag gillar allra mest på hemtex är nog deras sängkläder till spjälsäng, bra kvalite och härligt material som min son gillar!

  Kramar!
  [email protected]

 • Lotta skriver:

  1) gillar!
  2. Ärligt talat gillade jag inte Hemtex speciellt mycket tidigare
  De hade bara massa reor enligt mig. Men nu har dom livat upp sig med ny logga o lite roligare sortiment. Jag gillar speciellt deras samarbeten, med tex Odd birds, Karin Larsson & Nina Jobs. Deras sängkläder brukar också vara av bra kvalitet.

 • Marita skriver:

  1. Har inte Facebook – får man inte vara med och tävla ändå? 🙂
  2. Jag köper alltid mina sängkläder på Hemtex då jag föredrar sängkläder i satin – vilket Hemtex har ett helt fantastisk utbud av samtidigt som de är väldigt prisvärda. När jag är där och handlar så blir jag oftast inspirerad av butiken och något mer hamnar i inköpskassen.

 • Emma Lisa Magnusson C skriver:

  Gillat på fb som emma lisa magnusson c

  Jag gillar just deras handdukar som jag har själv och brukar också köpa mina sängkläder där!

 • Karin skriver:

  1) Gillar!
  2) Jag köper både sängkläder och handdukar på Hemtex eftersom de är både snygga, kvalitativa och prisvärda!

 • F_Errari skriver:

  1) Gillat!
  2) Nu är det faktiskt så, att det är just Livings handdukar jag skulle vilja få. Om jag fick önska det jag ville, till mig och min kille.

 • Anna skriver:

  1. Gillat (och gillar)!
  2. Mitt senaste inköp hos Hemtex är adventsljusstaken Kulor på rad från samarbetet med Design house Stockholm, som jag är så nöjd med! en roliga designen föll mig väl i smaken.

  Mer kontinuerligt brukar jag köpa handdukar och badlakan på Hemtex, jag tycker att det är ett gediget utbud till ett mycket bra pris. Jag tycker att handdukarna har en bra absorptionsförmåga och fäller inte av sig. Känns roligt och lyxigt att kunna få förnya i badrummet med fina handdukar!

 • K.P skriver:

  1. Check!
  2. Jag gillar Hemtex-sängkläder – deras uppsättningar i satin är helt fantastiska och får mig att sova mycket gott 🙂 Saknar dock sängkappor i sortimentet.

  Trevlig helg!

 • HannaB skriver:

  1. Gillar

  2. Sängkläder och handdukar i alla storlekar köpes regelbundet på Hemtex; priser, kvaliten och färgerna är det som lockar. Senaste köpet är dock en tomte och en avlång blommig hund som hälsar en välkommen i hallen.

 • Carola skriver:

  1. Jag gillar på Facebook.

  2. Jag gillar Hemtex living sortiment, tycker att det håller bra kvalitet. Sängkläder som påslakan och lakan handlar jag också gärna på Hemtex. Dessutom tycker jag att de har fina dukar. Min sovrumsgardin som är en riktig favorit kommer också från Hemtex. Tyvärr finns den inte kvar, annars hade jag köpt en likadan i en annan färg till vardagsrummet.

 • Sanna Nilsson skriver:

  Har ej Facebook men gillar Hemtex ändå.

  Jag köper mina sängkläder hos Hemtex. De har ett stort sortiment av satinlakan som jag tycker om därför är det ett naturligt val att handla där.

 • Rita skriver:

  1 – gillar
  2 – löpare, tabletter och dukar eftersom dom är jättefina och det är humana priser och man kan byta ofta

 • Marie skriver:

  1.klart!
  2. Gillar deras samarbeten mest just nu. Köper mer än gärna ljusstakarna i samarbete med Design House Stockholm. Annars gillar jag Hemtex lakan mycket.

 • Ingrid J skriver:

  1.Gillar Hemtex, men har ej facebook.
  2.Jag tycker om deras sängkläder,och har flera därifrån.Men jag gillar de mesta som de har.

 • Martina I skriver:

  Gillat nu!

  Till vår familj handlar jag handdukar, badlakan och påslakan och nu senast ett jättesnyggt överkast på Hemtex. Är väldigt sugen på att testa deras linnepåslakan som det bloggas hej vilt om!
  Ett annat bra tips är att ge bort deras fina vita satinpåslakan som bröllopspresent! "Hotellakan" har varit varit en populär present som jag har gett på två olika bröllop nu.
  Trevlig helg!

 • AnnCharlotte skriver:

  Gillat
  Jag går alltid till hemtex när jag ska köpa handdukar och badlakan…..det är om bäst på.

 • Nickan skriver:

  1: Jag gillar allt jag kan, men tyvärr har jag inte något FB konto, men gillar det gör jag även utan konto 🙂 Hoppas kunna deltaga i tävlingen även om utan konto på FB.

  2: Dukarna, de stora som täcker hela bordet. De finns i många fina färger och mönster. De kostar inte skjortan så jag har många att byta med, det gillar jag!

 • hedvig skriver:

  1. Okejrå!

  2. Den fina fina fina ugglekudden som jag inte kunde låta bli att åka ändå från åland för att köpa! Den är dessutom mjuk som en dröm! Synd att den inte verkar finnas kvar i sortimentet.

 • Sara skriver:

  1 – Klart!
  2 – jag köpper mest lakan och påslakan hos Hemtex. Har även köpt en del täcken o textiler till vår dotter efter hon föddes. Just nu är jag väldigt sugen dock på Överkast Skagen för dubbelsäng, samtidigt var ju påslakanseten från Esprit helt underbara!!

 • Karin skriver:

  1. Jag gillar!

  2. Påslakan och handdukar. Snyggt och bra kvalitet!

 • Malin skriver:

  1. Gillar på fejjan!
  2. Jag gillar Hemtex handdukar. Finns i alla möjliga färger och storlekar.

 • Martina skriver:

  1. Gillat!
  2. Jag älskar våra vita satinsängkläder från Hemtex. Så sängkläder är nog det jag gillar bäst i sortimentet 🙂

 • Malin skriver:

  Gillat!

  Jag köper gärna handdukar, då det är bra pris och bra kvalité, samtidigt som det finns en mängd varianter att välja mellan.

 • Linnea skriver:

  1. Gillar!!!!!
  2. köper oftast saker till badrummet, älskar living serien!!!

 • Elena skriver:

  Jag gillar deras baddukar och sängkläder förstås.

 • care69 skriver:

  1. FB: C Care Regn
  2. Köper alltid deras Satin-sängkläder. Sköna, snygga och prisvärda!

 • Anne skriver:

  1 – Gillar!
  2 – Jag tycker om deras kökstextilier, både tabletter och dukar. Bra pris så man kan byta ofta!

 • Lina skriver:

  Hillat!

  Jag köper sängkläder och handdukar! Bra kvalitet! Nu i jul har jag även köpt en fantastiskt fin ljusstake ur julkollektionen med designhouse som inte bara kommer användas unde julen. Bra samarbete!!!:) mer av detta!

 • Kellie Edland skriver:

  Gillar 🙂

  Jag är nerkärad i filtar. Så från hemtex blir det oftast en supermysig filt som jag bara sveper om mig och somnar en stund i hemma i fåtöljen!

 • Linus Olsson skriver:

  1. Gillar!

  2. Jag köper gärna täcken och kuddar på Hemtex då man vet att man får en bra vara till ett bra pris, dessutom får man alltid bra service!

 • Anneli skriver:

  1.Gillar !
  2.Jag köper gärna Hemtex frottehanddukar, de har bra pris och håller på kvalitet och finns i många härliga färger.

 • veronika andersson skriver:

  Gillar Hemtex såklart!!

  Hemtex har alltid bra priser och bra kvalité på påslakan, köper nytt och ofta. Vill ha känslan av rent och lite stelt, som på hotell.

 • 1. Gillar på FB
  2. Framförallt deras sköna och prisvärda sängkläder!

 • marty skriver:

  Jag har gillat på fb. Jag gillar adressetiketten put it back its mine. fyndig och gör det lite lättare att hitta sin väska på rullbandet……o himla billig.

 • Maria skriver:

  1. Har gillat på FB
  2. Köper lakan i satin för det bra priset o sköna kvaliten. Köper en o annan kudde o pläd oxå.
  God Jul 🙂

 • 1) Gillat!
  2) Jag bara älskar Hemtex sortiment för dom små! Min dotter använder Minizoo filten som snuttefilt och kan inte vara utan den! Vi är numera stolta ägare åt TVÅ filtar, alltid en i reserv! :))

 • Viktoria skriver:

  1) Gillar sedan tidigare.
  2) Jag har faktiskt köpt en hel del dukar på Hemtex. Bra priser & bra kvalité!

 • Jeanette skriver:

  1. Gillar på FB
  2. Jag gillar framförallt deras handdukar som är av bra kvalitet och håller färg och form tvätt efter tvätt.

 • Maria skriver:

  Gillat!
  Jag köper gärna frotté hos Hemtex. De är värda sitt pris och de finns i många färger, vilket är ett kul och hyfsat billigt sätt att byta stil i badrummet.

  /Maria

 • Marika skriver:

  Sist jag var där köpte jag nya kuddar. Eftersom jag har en hel del problem med nacken har jag höga krav på just kuddar och fick fantastisk hjälp hos Hemtex! 🙂
  Nästa planerade inköp är nya gardiner till köket och nya badlakan!

 • Elisabet Andersson skriver:

  Gillade sen tidigare.
  Jag tycker Hemtex har bra förvaring för mindre grejer, som nu senast köpte jag mysiga förvaringskorgar i filt i pigga färger. Bra kvalitet på Hemtex.
  Så har jag upptäckt de fina örngotten med citat av kända kvinnor på – ett bra julklappstips i mitt tycke!

  Julhälsningar!

 • Mia skriver:

  Gillar!

  Gillar även Hemtex satinlakan, de känns sådär härligt lyxhotellaktiga tvätt efter tvätt. Handdukarna har jag inte provat, men skulle gärna ha några i en grå nyans i vårt nya badrum.

 • Teres Rundkvist skriver:

  Efter en dags strömavbrott är den äntligen tillbaka och jag hinner vara med och tävla:)

  1. Gillar redan hemtex sedan tidigare.
  2. Köper ofta handdukar, gardiner, sängkläder, dukar och kuddar på hemtex. Gillar kvalitén och priset på varorna.

 • Kerstin skriver:

  1.gillar!
  2.livinghanddukar.. Våra handdukar saknar den där hanken 🙂

 • Linda Nielsen skriver:

  1. Gillat
  2. Helst av allt köper jag Hemtex snygga och superhärliga påslakan i Percale. Men eftersom de är en riktig lyxvara förblir inköpet mer en dröm än en njutningsbar verklighet. Därför skulle jag mer än gärna vinna denna fantastiska lucka!

 • Cecilia A skriver:

  1. Jag gillar Hemtex på Facebook.

  2. Jag tycker om att uppdatera mitt hem inför varje ny säsong och då är speciellt prydnadskuddar men även småprylar som en färgglad tvålpump något jag gärna köper på just Hemtex. Det är även butiken där jag köper alla mjuka, sköna sängkläder till min lilla dotters spjälsäng, därför bara det bästa är gott nog åt henne! 😉

 • Marie skriver:

  1. Gillar sedan tidigare.

  2. Livng-handdukarna gillar jag bäst ur Hemtex sortiment. Jag jobbade på Hemtex en sommar för många år sedan och köpte då min första uppsättning handdukar (då gick de under namnet Sir Henry) inför stundande flytta-hemifrån-flytt. Sedan dess har flera färguppsättningar passerat här hemma och jag är fortfarande lika övertygad att Living är bäst; de behåller färg och form, men framförallt så sköna och bra att torka sig med.
  Förutom Living-handdukarna är det deras satinlakan som jag gillar bäst; helst den vita "hotellranden".

 • Clara skriver:

  1. Gillar
  2. Hemtex handdukar eftersom de är av god kvalitet och prisvärda.

 • Jörgen P skriver:

  1. Gillar sedan tidigare
  2. Det är en humörfråga. Ofta är det av impulsköpkaraktär, och det som lockar till köp är alla färger och den speciella Hemtex-designen – och då spelar det egentligen ingen roll om det är en ullpläd, ett knallrött mjukisdjur, en vacker julstrumpa eller ett tvärrandigt påslakanset. Ofta tycker jag att det är butiksdesignen som lockar mot andra butiker

 • Johanna skriver:

  Gillar
  Hemtex fräscha basutbud av lakan och frotté är det jag helst botaniserar bland. Skön kvalitet och kul att handla just dessa varor på Hemtex istället för IKEA.

 • Jag är med.

  Gillar på FB, Anna Karlsson

  Jag köper helst mina påslakanset där, bra kvalitet och supersköna. Sen blir det mycket småsaker också som tabletter och örngott.

  Har även delat här

  http://molnboanna.blogg.se/2011/december/hemtex-1012-kl-12.html

 • Therese Norrbelius skriver:

  1. Like
  2. Jag köper gärna färgglada handdukar från Sir Henry, men just nu skulle jag prioritera ett nytt påslakanset i satin till vårt härliga kingsize duntäcke (från hemtex såklart).

 • chanette skriver:

  1. chanette svensson gillar på fb
  2. deras bäddset. det e god kvalite med fina mönster som inte e för skrikiga

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.