Annons

Grafisk granskogsromantik

Nu har höstens skogshuggarromantiska trend spridit sig även till den grafiska skolan. Eller vad säger ni om stylisten Susanna Ventos nya vardagsrumstapet? Fiiin säger jag. Men så kommer jag ju från Norrland också. Och trivs bland barrdoft och kvistar som knakar under sulorna. Är du intresserad av att köpa likadana så är tapeterna formgivna av göteborgsbaserade Fine Little Day. Pris 240 kronor kvadraten.

Foto: Varpunen

Kategorier:

Kommentarer

 • För mig som är från Skåne skulle det ge en julkänsla året runt. Fina fast inte hemma hos mig.

 • Formelle Design skriver:

  Är också norrlänning, gillar skog, svart och vitt. Fin!!

  //Johanna

 • LissenTo skriver:

  Jag är också från Norrland, men tycker tapeten är stilren och passar landet runt.

  Ha en fin dag. // Lissen

 • Gillar den tapeten mycket, kanske inget jag skulle palla i ett helt rum men kuddfodralen känns jättefina.
  Jag bloggade om mönstret för ett tag sen. Passar min julblogg 😉
  http://hellysjul.blogspot.com/2011/10/julgranar-uppat-vaggarna.html

 • Daniel skriver:

  Hej! Underbar tapet, men man kanske tröttnar på den efter ett tag – men stilren och snygg!! Ha en underbar dag!!

 • Nina skriver:

  Sååå snyggt, gillar, gillar…

 • Lotta skriver:

  Hm, jag måste nog vänja mig lite 😉 Men jättefina bilder!

 • Petra Liuski skriver:

  Älskar sådant här grafiskt. Den här tapeten skulle vara riktigt snygg i en korridor…. Tänk om landstingen kunde tänka på det.

 • Ida skriver:

  Snygg tapet, men ännu snyggare tycker jag mattan på första bilden är!! Sjukt snygg!

  Vet du vad det kan vara för matta eller var man kan hitta den? Någon annan som vet?

  Har googlat runt som en galning men hittar den inte…

  Kram Ida

 • esteterier skriver:

  Sista bilden, riktigt snygg med alla mönster!

 • Sara skriver:

  Hej Frida! Tack för en underbar blogg. Nu har jag en fråga som inte rör tapeter utan golv, och som jag hoppas att du som är så insatt kanske har koll på :). Vi håller på att renovera en 20tals lägenhet i vilken det just nu ligger linoleum mattor. Vi hade hoppats kunna använda originalgolvet som ligger under men det ser ut att bli svårt. Tanken var att vitlacka eftersom jag har en förkärlek för vitlackade brädgolv (täckande vit lack). Nu har jag försökt få tag på sådana vitlackade brädor (14 mm tjocklek), men hittar ingen som gör detta? Har du någon aning om var man kan vända sig?
  Tack igen för all inrdningsinspiration

 • Frida skriver:

  Sara jag har jättedålig koll på golv, har aldrig renoverat själv. Håller tummarna att någon annan läsare kan hjälpa till.

  Du kan inte köpa obehandlat plankgolv och lägga in, och sen måla själv med högblank färg?

 • Mycket fin! Men så är jag ju från Norrbotten och en riktigt trädkramare så det kanske inte är så konstigt 🙂

 • Sara skriver:

  Frida, tack ändå!
  Att lägga in brädor och måla själv är lite av min plan B 🙂 Dock så har jag av golvfirmorna fått veta att det är svårt att lacka ett lagt brädgolv på grund av springorna. Men jag vet inte om det bara är som de säger eller om det faktiskt inte går? Men som sagt om någon annan läsare vet något om detta går så tar jag tacksamt emot info!

 • Nina skriver:

  Hej,
  det var någon som undrade om den fina mattan, den heter Palermo från Gun Rugs.

 • Ida skriver:

  Tack Nina!! 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *