Annons

Tips på helgläsning i Plaza Interiör

Den här hösten måste jag ha nått någon form av personbästa i medial uppmärksamhet. Fick precis veta att jag är med i ännu en tidning. Nu senast i Plaza Interiörs megatjocka höstnummer. Tillsammans med ett tjog andra kändisar i branschen bjuder jag på mitt bästa ”fixa-hemma-tips”. Köpköp! Du kan liksom inte missa den i tidningsstället. Stor orange blaffa mitt på. Massor av titt- och läsgodis inuti. Nej, vet ni vad. Nu ekar kontoret tomt så jag klappar ihop datorn och tar helg. Gör det ni med!

Foto: Frida, Trendenser.se (och till er som undrat – galgarna finns tyvärr inte att köpa längre)

Kategorier:

Kommentarer

 • Kul – bra jobbat! Med ditt personbästa alltså… 🙂 Trevlig helg/Ebba

 • lina skriver:

  Bra jobbat Frida! Trevlig helg och löjligt söta galjar!

 • Lena skriver:

  Hoppsan! Hittade en ny "kommenterare" på bloggen och var naturligtvis tvungen att kolla vem det var!

  Och här hos dej hittar jag allt, färg , form, design…sånt som intresserar…

  Kan lätt förstå det mediala intresse du väcker. Kul!

  (Imorgon köper jag Plaza)

  Hoppas helgen blir skön!

  Lena

 • Michaela skriver:

  Den ska jag definitivt köpa, spännande!

 • tina skriver:

  Fick den i brevlådan..som du säger, massor med läs och ögongodis i den!!!
  trevlig helg!
  kram

 • classe skriver:

  Jag heter Claes-Göran Olofsson och jag måste skaffa fram pengar, så snälla snälla snälla…

  skänk en valfri summa pengar till detta kontonummer 8169-5,914 844 158-8

  Efter att du skänkt pengar så besök min blogg CLASSES LILLA BLOGG 2 så förstår du varför

 • Grattis vad roligt Frida!

 • Aniika skriver:

  Vad kul! Hoppas att du sparar allt som skrivs om/med dig och sätter in i något slags album, det måste ju vara en perfekt ego-boost att bläddra igenom när livet känns mindre kul (och såklart för att få skryta lite för ev barn och barnbarn sen!)

 • Lotta skriver:

  De där galgarna + en rosa variant kommer att komma in hos Lagerhaus under hösten.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *