Annons

På tal om kritdamm

På tal om matt färg, så matt som kritdamm, så blev jag kär i den här fina bilden på danska designklassikern Kubus 4 i nerkladdad tappning. Bor det inte en konstnär i det här hemmet vet jag inte vad. Tänk att lite smuts bara kan vara snyggt ibland. Tipstack till Emma.

Foto: FRI via Emma

Kategorier:

Kommentarer

 • Johanna skriver:

  Ja, den där ljustaken är så vacker, funderar på om min studentbudget klarar en sådan inför hösten 🙂

 • Helena skriver:

  Så snygg i sin enkelhet! Inte helt fel att ha som adventsljusstake heller. Och kladd är bra! 🙂

 • kate skriver:

  Fin blogg ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 • Maria skriver:

  Ja, så himla fint med lite kladd!! Speciellt när det är vitt ; )

 • Anonym skriver:

  Vi har en stående på vardagsrumsbordet, skulle jag ha jag den i verkstaden så skulle den snart se ut så där, får testa =) Fin blogg!

 • P skriver:

  Skulle ordning på bloggandet tyckte jag det sas i tidigare inlägg. Det märks inte alls!!!

 • Jojo skriver:

  P!
  Onödigt gnäll!
  Missat att Frida snart står inför sitt livs kanske viktigaste dag och stund?!

 • p skriver:

  det var ju hon själv som sa det! tycker det är tråkigt när man inte håller vad man lovar. Hon hade ju istället tillfälle att säga typ nu blir det mindre aktivitet här på bloggen pga bröllop. Men det sa hon inte! utan sa istället business as usual!

 • hemmakatten skriver:

  Inspirerande stilleben. Jättefin bild.

 • Lizaloop skriver:

  Frida, du kanskekan hjälpa mig, vet du något om kopparna på min blogg?

 • Frida skriver:

  Jag är ledsen för det dåliga uppdaterandet, men det finns goda anledningar till det.

  Kram på er

 • Bilge skriver:

  HÖSTEN ÄR COOL OCH ÄNNU BÄTTRE BLIR DET MED DANS – CHECKA IN PÅ EN DANSLÄRARES BLOGG HÄR! ORIENTALISK DANS TILL HÖSTEN I GBG, SKA DU HA MÖHIPPA/ FEST/ ROLIGT SHOW MED ORIENTALISK DANS? LÄMNA ETT MEDDELANDE I MIN BLOGG BARA SÅ SVARAR JAG – GARANTI! <3

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *