Annons

Fint för oljan

Jag hittade den här fina bilden i Westerlund Frölings register. Styling signerad Göteborgstjejen Mari Holm. En idé för glasklar förvaring av olika oljor i köket. Liknande flaskor finns att köpa på IKEA och Granit. Texta bara tre etiketter med en snygg handstil och ditt lilla köksstilleben är klart på en kvart.

Foto: styling Mari Holm

Kategorier:

Kommentarer

 • AndreasK skriver:

  följa varandra på blogkeen ? =)

 • Marie skriver:

  Supersnyggt. Tänk om man kunde texta så där!
  Mari är en kanonduktig tjej. Kolla in bilderna hos oss.

 • Ann-Sofie skriver:

  Vi ska snart flytta till en ny lägenhet och där ska jag verkligen satsa på snygga inredningsdetaljer vilket jag inte gjort i den vi bor i nu. Det här ska jag nog ta fasta på till köket för det tyckte jag var riktigt snyggt, undra bara hur jag ska lösa texten. Sådär snyggt skriver inte jag…

 • Charmigt, smart och snyggt!!!

  Kraaaaam aka

 • Al skriver:

  snyggt !

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *