Annons

Trångt på fönsterbänkarna

Minns ni de små pelargonskotten som jag visade tidigare i våras? De har förvandlats till stora fullblodspelargoner som trängs på fönsterbänkarna och skrapar med hovarna i väntan på att få hoppa vidare, till balkongen. Snart är det dags. Men jag vågar inte riktigt släppa ut dem ännu med tanke på den skiftande väderleken. Här i Göteborg är det galet. Ena stunden sol, ena stunden hagel, och i nästa ösregn. Nej, nu får sommaren ta och bestämma sig. Jag vill ha prunkande rosa blommor på de här grönsakerna.
pelargonier skott blombänk
Foto: Frida Berglund, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Emma skriver:

  glöm inte att jag har en Veckans blogg tävling hos mig som pågår nu, ända fram till söndag 😀 så om du vill vara med så är det bara att kommentera att du är med, och sen är det bara att vänta till söndag 😉
  anmäl dig till Veckans blogg, HÄR: http://daghjort.blogg.se/2011/may/veckans-blogg-vinnare-2.html#comment

  Lycka till 😀

 • Sandra - MissLo skriver:

  Jag gick glatt och köpte ett gäng gröna saker till uteplatsen när det var sådär jättevarmt här i göteborg för ett par veckor sen – big mistake! De dödde nästan allihop..:-)

 • molly skriver:

  fin blogg 😀 <3
  hoppas allt är bra med dig? 🙂
  kolla gärna min blogg? <3:)

 • Albin skriver:

  Hej hej 😀 Väldigt snygg blogg! 😀

  Hur mår du då? 🙂

 • Lina skriver:

  vilket påminner mig om att jag fortfarande inte har planterat om mina. kvällens projekt

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *