Annons

Bibliogami

Nu är jag tillbaka i civilisationen igen, redo att följa upp en läsarfråga som jag fick angående de många kreativa bokvikningarna och den vackra konsten av återvunna gamla böcker som jag hade fotograferat som återkommande detalj på Milanomässan. Ni ville se fler exempel. Okej. Here it goes. Papperskonst gjord av boksidor. I alla möjliga och omöjliga former. Origami 2.0. Eller ”bibliogami” kanske?
Bibliogami origami bokkonst papper
Foto: Sue Blackwells bokskulpturer, Bookguns av Bookdust, fotokonst av boksidor, hängande böcker skurna i olika former som skyltfönsterdisplay hos Antrophologie och vikta sidor hos Lovenordic.

Kategorier:

Kommentarer

 • Marie skriver:

  Så supersnyggt, jag skall aldrig mer slänga en bok, inte ens en pocketbok. //Marie

 • Marie skriver:

  Så supersnyggt, nu kommer jag aldrig mer att slänga en enda bok. Inte ens pocketböcker. Det är bara att börja träna. /Marie

 • Så otroligt snyggt. För en dryg vecka sedan gick jag förbi ett galleri och såg något liknande som jag fotade med min mobilkampera. Och så när jag såg ditt tidigare inlägg med fjärilen bestämde jag mig imorse för att också publicera min mobilbild.

 • Erica skriver:

  men herregud vilket konstverk!

 • tinajo skriver:

  SJUKT fint – älskar dem allihop! 🙂

 • Elisabeth skriver:

  Vad fint att du publicerade fler bilder. Jag är verkligen imponerad av deras förmåga att skapa dessa konstverk.Att bara komma på idéerna är imponerande i sig.

 • flem skriver:

  Riktigt coolt och udda ju. Jag gillar det! Bra alster.

 • Kimonoh skriver:

  helt sjukt vad böcker är bra att ha! det funkar till allt!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *