Annons

Julkalendern 2009

I december gör jag en favorit i repris på fjolårets populära Adventskalender. En bloggtävling per dag fram till julafton, med riktigt fina priser från grymma sponsorer i inredningsbranschen som jag och många med mig har bloggat om under året som gått. Alla kan vara med och tävla, oavsett om man har egen blogg eller inte! Allt som krävs är att man svarar på sponsorföretagets uppdrag i kommentarsfältet. Och man kan tävla varje dag, det minskar inte chanserna att kamma hem flera priser under kalenderperioden. Eventuell vinstskatt betalas dock av vinnaren och juryns beslut går inte att överklaga. Jag reserverar mig också för eventuella tekniska fel som kan uppstå utom min kontroll, exempelvis uppdateringar i Blogg.se’s system vilket kanske gör att kommentarsfunktionen ligger nere under några timmar (så som det kan vara ibland). Då är det bara att logga in och testa igen lite senare. Bland sponsorerna 2009 syns bl a dessa företag men för att det ska bli en överraskning presententeras de, liksom produkterna, löpande under december månad fram till julafton. Snart kommer den första luckan, så håll utkik!

Kategorier:

Kommentarer

 • Jenny skriver:

  Vad roligt att du gör en i år också!

  Ser framemot första luckan =)

 • Johanna skriver:

  Hurraaaaa!! Du är bäst.

 • Anette skriver:

  Åh så kul! Hoppas hoppas hoppas att jag kan ha turen på min sida nån dag…

 • Camilla K skriver:

  Guuud vad kul!

 • totaltiqbadboll skriver:

  frågestund på bloggen:D så passa på å ställa massa frågor nu
  http://totaltiqbadboll.blogg.se 😀

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.