Annons

Inspirerande badrumsnyheter

Under 2009 släpps en hel del nyheter för badrummet. Här är några av mina favoriter. Jag som annars inte är direkt överförtjust i duschväggar är den förste att ändra mig när jag ser den här snäckformade saken från italienska Agape Design. Fint med en fristående dusch, mitt i ett badrum. Nic Designs duschgolv är också tjusigt. Liksom de två fina badkaren Bluemoon från Duravit och Tub från Cassani, som båda har lite annorlunda former.

Foto: pressbilder från Agape, Cassani, Nic Design och Duravit

Kategorier:

Kommentarer

 • InneoUte-Malin skriver:

  Minst sagt snyggt. Kräver ett badrum utöver det vanliga. 🙂

 • O, den längst upp till höger blev min favorit!

 • ALLT ÄR SNYGGT, VILL RENOVERA MED EN GÅNG !!! TROTS ATT BÅDA TOALETTERNA BARA ÄR 5 ÅR GAMMLA !!!! SEN ÄR DE TYVÄÄR I MINSTA LAGET, SÅ MAN KÄNNER SEJ BEGRÄNSAD. MEN DRÖMMEN ATT BYGGA ETT NYTT HUS PRECIS VID HAVET, DEN SLÄPPER JAG INTE I FÖRSTA TAGET. DREAM ON !!!!!

  HA EN BRA DAG, KRAM DESAJNA !!!!!!

 • Annika skriver:

  Åh, så mycket snyggt! Nu satsas det verkligen på badrummen. Äntligen. Trevlig helg!

 • Piffiga Tjejen skriver:

  Hej! Vilka snygga badrum!! Vill ha-faktor på alla, men min favorit blir den upp till höger. Har själv en duschvägg i glas och det är lika snyggt som jobbigt att hålla skinande rent 🙂 men sånt får man väl räkna med. Ha en bra dag! /Sophie

 • Så mycket snyggt!! Hoppas att du får en härlig helg! Kram

 • Duschgolvet skulle kunna få flytta hem till mig! Om det inte hade varit för att jag bor i en mycket ordinär hyresrätt och dessutom tycker att det tråkigaste som finns är att duscha. 😉 Men jag kanske hade börjat gilla det? 🙂

 • Camilla skriver:

  den runda badkaret älskar jag!!!!

  Trevlig helg!

  KRAM

 • Mia skriver:

  Vad läckert:)Badkaret var wow!Ha en fin helg Kram M

 • Lilla jag skriver:

  Det finns så mycket fint man kan göra av ett badrum! Verkligen vackert 🙂

 • Daniel skriver:

  Där skulle jag vilja ha härliga romantiskamoments med nån sexig hunk!

 • Speja skriver:

  Åh, blir nästan galen när jag ser så snygga duschar. Galet glad, alltså. Fantastiskt inspirerande. Tack Frida.

 • House of Jammi skriver:

  Vilken superhärlig dusch! Den kräver förstås sitt badrum…

 • Gabriella skriver:

  FANTASTISKT!

 • Daniela skriver:

  Vet du om det finns någon återförsäljare i sverige? typ pris och dylikt? Syftar mest på den duschen till höger.

 • lulu carter skriver:

  Hej Frida!! Stort GRATTIS till bloggpriset. Tack för en bra och inspirerande blogg. Jag har skrivit om Dig på min blogg, http://www.lulucarter.se

  Kram

  Lulu

 • lulu carter skriver:

  Hej Frida!

  Stort GRATTIS till priset. Och tack för en bra och inspirerande blogg.

  Jag har skrivit om Dig på min blogg.

  Ha det gott.

  Kram

  Lulu

 • bea skriver:

  fräscht det ser ut!

 • Magnus skriver:

  Jag släppte något i mitt badrum med……..men det var ingen nyhet.

  Läs lite av mina dikter om du och ni vågar, se några av mina foton.

  http://www.textskelett.blogspot.com

  Värme

 • Johanna skriver:

  Det där var riktigt schyssta grejor. Ser fram emot att göra ordning vår undervåning någon gång och då Jävlar… ska det in

 • ☆ m a l i n . skriver:

  Ohh om man ändå kunde ha såna läckerheter i badrummet!

 • Malin Wallin skriver:

  Lite sugen jag blir på att göra om i mitt plastmatte badrum 😛 Oh gosch vad jobbigt det blev nu.

 • Caroline skriver:

  Jag undrar hur det känns att stå i snäckskalsformen, om man känner sig innestängd.

  Det var bra att det står ett par skor i den tredje bilden, annars hade "storleksperspektivet" varit svårt att avgöra.

  Tack för inspirationen!

 • Filippa skriver:

  Häftig duschvägg!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *