Annons

2Modern tar in HZL

En liten fågel viskade nyss i mitt öra att det amerikanska inredningsföretaget 2Modern har bestämt sig för att ta in mattor från det svenska företaget Design by HZL som jag bloggade om i november 2005. Vad kul att ung skandinavisk design får mer uppmärksamhet i världen. De är värda all framgång!

25594-1356
Foto: 2Modern

Kategorier:

Kommentarer

 • melissa skriver:

  Hi!
  I saw your post on designsponge, so I thought I’d check out your site. I have no idea what you are talking about (I only speak/read english) but the pictures are inspiring and beautiful! Maybe I’ll bookmark your site and if I visit often enough, I’ll start to learn your language!

 • Poppy skriver:

  Hej husmusen! Gillar verkligen din blogg, rolig, inspirerande och bra uppdatering. Men jag måste säga att jag saknar lite pyssel och gör-det-själv. Det brukar du ju skriva så bra om!
  Med vänlig hälsning. /P.

 • Husmusen skriver:

  Poppy:
  Jag tar till mig av det, tusen tack för synpunkten. Har bara haft så mycket att göra vid sidan av allt att jag inte kännt inspiration att pyssla, men will do 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.