Annons

Servettringar med julkänsla

En av Husmusens mest trogna läsare Camilla, som för övrigt fyller år idag, gjorde de här enkla men snygga servetterna och servettringarna till en julmiddag hon hade förra helgen. Kolla in hennes sida under rubriken "pyssel" för en mer ingående beskrivning och materialtips. Här finns ytterligare lite inspiration.

25594-851
Foto: Camilla

Kommentarer

 • Mia skriver:

  Jättesnyggt! Jag gillar beige, linne och naturfärgade saker.

 • Malena skriver:

  Vilken jättefin blogg du har. Massor av spännande saker. Hit kommer jag att komma ofta. Jag är en riktig pysselmaja.
  Kram M

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.