Annons

Väggdekaler

Har du en vit vägg som behöver piffas upp? Om inte idén med Post-it lockade (se "Kategorier" och klicka på "Projekt" i menyraden till höger) så kanske det här känns mer lättsmält: Klisterdekaler i form av prickar i olika färger. Fäster på alla släta ytor, men används förslagsvis betongväggar så kan de enkelt tas bort när du tröttnat på ditt motiv. Fungerar både som en hel fondvägg, en prickad linje eller varför inte i ett kluster istället för en tavla? Som jag brukar säga, det är bara fantasin som sätter stopp för möjligheterna.
Dessa prickar som syns på bilden kan bland annat beställas från Sparkability. Vill du inte betala frakten kan du enkelt göra egna med färgat klisterpapper från Coop Forum (kolla vid tapeter/måleri), måtta formen med ett vanligt dricksglas och klipp ut. Enkelt! 

dotsfärg

Kategorier:

Kommentarer

 • Multimamman skriver:

  När jag läser din blogg önskar jag så att jag var så där pysslig utav mig. Så fint och enkelt.

 • My skriver:

  Tack! 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.