Annons

Taggat för vegetarianer och stilmedvetna

De här djurvänliga och stilrena älgkronorna säljs av Cheekyboutique. Ett humoristiskt alternativ till de traditionella troféerna från älgjakten. En sjuttontaggare tar ca: 4-8 veckor från beställning till leverans och kostar 285 $.

krona

Kategorier:

Kommentarer

 • Lokegina skriver:

  Great idea make it site. Thank you.

 • Chanel Handbags skriver:

  taggare tar ca: 4-8 veckor från beställning till leverans och kostar

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.