Annons

Matematisk konst

För två studenter på masternivå vid University of Science and Technology i Trondheim är matematik någonting kreativt. De har nämligen överfört allt de lärt sig om en algoritm skapad av Paul Hough till en unik sorts konst. Algoritmen är ett system som avslöjar linjer, cirklar, elipser i bilder, vilket gör varje tavla unik. Fantastiskt snygga verk. Kolla in deras sida för fler exempel: Hough Waves

norge1

Kategorier:

Kommentarer

 • verfört allt de lärt sig om en algoritm skapad av Paul Hough till en unik sorts konst. Algoritmen

 • monster beats skriver:

  rt allt de lärt sig om en algoritm skapad av Paul Hough till en unik sorts konst. Algoritmen är ett

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.