Annons

Duka med färg

Ett uppläggningsfat för grönsaker eller godis som bildar formen av en palett är igen dum ídé. Ett annorlunda sätt att duka med matens färg som utgångspunkt. Finns på Uncommongoods för 28 dollar. Håll tummarna för att Designtorget eller någon annan inredningsbutik i Sverige väljer att ta in den i sitt sortiment så slipper du krångla med frakt och specialbeställningar till Sverige,

färgpalett
Foto: Uncommongods.com

Kategorier:

Kommentarer

 • Frida skriver:

  Btw. perfekt för tacos!

 • malincatrin skriver:

  Den här paletten var väldigt söt och skulle gärna få finnas i min ägo. Gillar verkilgen din blogg då du tipsar om massa bra design/inredningspryls som är ett stort intresse för mig. Här måste jag kika in ofta!

 • Ingekathrine skriver:

  I have surfed to your site accidentally and can not break away from it. It is really great!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *