Annons

Annorlunda lösning för vanligt problem

De här kuberna är en rolig lösning för mindre lägenheter som ofta har för få sittplatser när det är dags för fest och kalas. Kuberna behöver inte nödvändigtvis stuvas undan efter varje användningstillfälle. De bildar istället ett fint stilleben när de står staplade lite huller om buller i ett hörn. Originalet finns 23 olika färger på bla. Velocity Art. men med lite fantasirikedom är det ingen svårighet att tillverka liknande själv. Limma bara fast ett lager skumgummi på toppen av en kubisk trälåda och klä den med mönstrat tyg. Snyggt.

cubes
Foto: Velocity Art 

Kategorier:

Kommentarer

  • Beats By Dre skriver:

    vändigtvis stuvas undan efter varje användningstillfälle. De bildar istället ett fi

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.